Teknovation Logo
robot

 
  • Som så mange andre innovative virksomheder med succes, blev de første produkter hos Flex Trim udviklet under ydmyge forhold.

21. oktober 2020, kl. 15:32 

25 års indsats på slibefronten

31. oktober runder Flex Trim A/S firmaets 25-års jubilæumsdato. Slibning af emner, der for nogle synes at være en simpel arbejdsopgave, har gennem alle årene haft firmaets fulde fokus, og sikret løbende innovation på området.


”Det må kunne gøres nemmere – og bedre”. Det er den tanke, som for over 25 år siden slog ned i den daværende maskinsnedker Poul Erik Jespersen, da han stod bøjet over håndsliberen på sin arbejdsplads. Siden blev det til Flex Trim, hvor formålet fra start har været optimering af slibeprocessen, så den blev forenklet og perfekt, og 25 års-jubilæumsdagen nærmer sig for firmaet.

Flex Trim har et internationalt anerkendt og patenteret slibesystem, som i dag forhandles over hele verden, hvor der er udfordringer med slibning og overfladebehandling. 

Flex Trim-pudsesystemet kan monteres i stort set alle maskiner, så længe maskinen er udstyret med en aksel og en frekvensstyret motor, hvilket er afgørende for, at den rigtige hastighed kan opnås. Det betyder, at kunder som regel kan anvende eksisterende maskiner og derved undgå yderligere investeringer.

I dag har datteren Anne Bjerre Larsen overtaget posten som administrerende direktør for virksomheden efter sin fars alt for tidlige død.

”Vi forfølger den mission og vision, som min far grundlagde firmaet på”, udtaler Anne Bjerre Larsen, og fortsætter:

”Det handler om at gøre det perfekte endnu bedre, så virksomheden bliver ved med at være førende. Derfor kæmper vores medarbejdere konstant efter at udvikle bedre og innovative løsninger”.

Gennem innovation og viden udvikles, produceres og eksporteres løsninger til andre produktionsvirksomheder i hele verden. Det er ikke billige produkter, der blot ser godt ud på overfladen, men, derimod produkter i en kvalitet, der går dybere og skaber andre former for kvaliteter,for eksempel ved at forenkle og forbedre arbejdsprocesser i produktionen, så kvalitet og kapacitet øges, fastslår Anne Bjerre Larsen:

“Som forkæmpere for perfekt slibning, burde vi have fejret de første 25 år ved at samle kunder fra hele verden til en stor jubilæumsfest, men, lige nu handler det om at skabe trygge rammer og beskytte hinanden mod Covid-19-smitte, så det dropper vi. I stedet ser vi fremad og holder gang i udvikling og produktion. Forhåbentligt kan vi mødes i 2045, når den næste større milepæl passeres". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik