Teknovation Logo
robot

 
  • Messe Essen-området anvendes fuldt ud til Schweissen & Schneiden 2021, hvor der bliver gjort plads til at besøgende og udstillere også kan holde behørig afstand.

16. oktober 2020, kl. 07:38 

Førende svejsemesse med ekstra plads

Schweissen & Schneiden er verdens førende svejsemesse, og holdes hvert fjerde år i Essen. Næste gang er den 13. til 17. september 2021, og arrangørerne har opdelt det gennemmoderniserede messecenter i hovedtemaer, så der bliver god plads til alle på arealet.


Messe Essen har over de seneste år gennemgået en totalmodernisering og ombygning, der også var årsagen til, at Schweissen & Schneiden-messen i 2017 blev afviklet i Düsseldorf. Nu er man imidlertid klar til at verdens førende svejsemesse vender "hjem" igen, og holdes i sin jubilæumsudgave, for 20. gang i Essens messehaller 13. til 17. september 2021.

Messearrangørerne har lagt sig i selen for at fejringen af næste års udgave, der har historie helt tilbage til efterkrigsårene, bliver en helt speciel oplevelse, lover CEO i Messe Essen, Oliver P. Kuhrt:

"Først og fremmest vil både udstillere og besøgende benefit af den åbne og funktionelle arkitektur, som præger de otte store haller, og det tilknyttede areal, hvor der for alvor er skabt sammenhængskraft, kortere afstande og masser af dagslys," siger Oliver P. Kuhrt.

Dernæst har messecentret sammen med den tyske svejseforening skabt temaområder, der også skaber forudsætningerne for afvikling af et trygt og sikkert messekoncept, og både fastholder messens historiske områder, der stadig er i spil, og tilføjer nye, oplyser Oliver P. Kuhrt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik