Teknovation Logo
robot

 
  • TI-direktør Søren Stjernqvist tager gerne den regionale tilstedeværelse gennem erhvervshusene med, for at udbrede adgangen til teknologisk viden.

24. september 2020, kl. 07:02 

GTS-institutter rykker ud i landet

Beslutningen om at GTS-institutter som Teknologisk Institut, TI, og FORCE Technology er mere synlige i de regionale erhvervshuse, understøttet af Innovationsfonden, giver flere adgang til ekspertisen inden for eksempelvis materialeteknologier, fremhæver TI-direktør Søren Stjernqvist.


Danske virksomheders evne til at udvikle og omstille sig har aldrig været mere relevant. Derfor er det et vigtigt skridt, at TI, sammen med Innovationsfonden og de øvrige seks Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter, GTS, er gået sammen om en fysisk tilstedeværelse i erhvervshusene, påpeger TI-direktør Søren Stjernqvist.

GTS-institutterne har et bredt samarbejde med virksomheder på tværs af Danmark. Men, desværre er der stadig virksomheder, som ikke kender til de muligheder, der er i det danske erhvervsfremmesystem – både når det gælder mulighederne for finansiering og samarbejder om forskning og innovation. Det kan tiltaget ændre på, anføres det videre:

"Jeg ser frem til at, endnu flere danske virksomheder kommer i gang med at innovere deres produkter og processer og finder vej til de mange dygtige specialister, som arbejder her på Instituttet," siger Søren Stjernqvist.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik