Teknovation Logo
robot

 
  • 24. og 25. marts 2021 er rammerne i Øksnehallen i København for fjerde gang i brug til Scandinavian Coating-messe.

15. september 2020, kl. 13:02 

Safe To Visit-koncept på Scandinavian Coating 2021

Svenske BraMässor ser frem til dagene 24. og 25. marts 2021, når dørene i Øksnehallen i København slås op til den 6. udgave af Scandinavian Coating, som for fjerde gang holdes i København. Til eventet er forberedt et Safe To Visit-koncept, fremhæves det.


Beslutningstagere fra den nordiske overfladebehandlingsbranche inviteres i 2021 for sjette gang til Scandinavian Coating-messe, med cirka 70 udstillere, som fremviser en række produktlanceringer, ligesom arrangementet er ledsaget af et konferenceprogram.

Planlægningen af begivenheden er godt i gang, fortæller projektleder Björn Lindforss, BraMässor, der aktuelt følger udviklingen og myndighedernes råd og restriktioner, og inden for disse rammer har udviklet et Safe To Visit-koncept med en række forholdsregler, som vil blive taget i anvendelse 24. til 25. marts 2021 for at mindske smittespredningen. 

Björn Lindforss melder aktuelt om en stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser, og herunder udstillere fra blandt andet Italien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Polen.

"Messen med det tilhørende konferenceprogram i København bliver noget helt specielt i 2021 og et must for alle i branchen," siger Hans Henrik Moldow, der er medlem af styregruppen og bestyrelsesmedlem i Maleudstyrs- & Anlægsleverandørernes Brancheforening, MAB.

"Her kan du endelig igen møde dine kunder personligt efter alle de aflyste arrangementer. Vi er mange, der føler, at der er god gang i udviklingen i branchen nu, og mange er ved at skulle foretage nyinvesteringer," fortsætter Hans Henrik Moldow.

"Derfor tror jeg på et rekordstort besøgsantal i marts næste år". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik