Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknierfaget er et af mange, som erhvervsskoler over hele landet opfordres til at give yderligere opmærksomhed i forbindelse med Hands-on Live-initiativet.

25. maj 2020, kl. 14:18 

Tag del i Hands-on-rekrutteringen

Erhvervsskoler i hele landet har nu mulighed for at være med i en innovativ rekrutteringsaktivitet, som skal nå ud til tusindvis af unge og sætte industriens erhvervsuddannelser i fokus.


Hands-on Live går i luften efter sommerferien, oplyser Industriens Uddannelser, i forbindelse med at man henvender sig til landets erhvervsskoler om initiativet.

En af kerneaktiviteterne i Hands-on Live er en række livestreamede shows, som skal holdes på erhvervsskoler. Elever fra folkeskolens ældste klasser inviteres til at overvære showet, som bliver sendt direkte på YouTube og gamer-platformen Twitch.

De deltagende ervhervsskolers elever skal dyste i konkurrencer, som har relation til det fag, de uddanner sig inden for.

Hands-ons målsætning er at holde 22 livestreamede shows for samlet 2.000 elever som livepublikum og 10.000 elever, der følger med på sociale medier.

Skoler, der lægger hus til Hands-on Live, skal blandt andet kunne huse op til 100 elever og udbyde nogle af de uddannelser, som er en del af Hands-on-projektet, som eksempelvis CNC-tekniker, CNC-assistent, datatekniker, flytekniker, automatiktekniker, industritekniker og industrioperatør med flere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik