Teknovation Logo
robot

 
  • Scandinavian Coating 2021 har opbakning fra også den finske brancheforening, fremhæver messearrangørerne.

19. maj 2020, kl. 15:34 

Finsk tilslutning til Scandinavian Coating

Alle fire nordiske brancheforeninger er samlet om Scandinavian Coating, efter at også finske SUMMA er gået ind i arrangementet, som holdes næste gang 24. og 25. marts 2021 i Øksnehallen, København.


Alle fire nordiske brancheforeninger står nu samlet og støtter Scandinavian Coating-messen, der 24. og 25. marts 2021 skal afvikles for 6. gang, og for fjerde gang i Danmark. Ud over de tre hidtidige branchesamarbejdspartnere, norske NPLF, svenske SPF og danske MAB, er finske SUMMA, bakkes arrangementet nu også op af finske SUMMA.

"Nu, hvor alt er ved at starte op igen, er forberedelserne til den sjette udgave af Scandinavian Coating i fuld gang, og den ser ud til at blive mere nordisk end nogensinde før," fortæller projektleder Björn Lindforss, BraMässor Sverige AB.

Med tilsagnet fra den finske brancheforening for overfladebehandling, SUMMA, er der således skruet yderligere op for forventningerne til den kommende Scandinavian Coating:

"Vi ser en forøget interesse fra finske virksomheder for både at deltage i udstillingen og besøge messen. Derfor bliver arrangementet et endnu stærkere mødested for den nordiske overfladebehandlingsbranche," siger Björn Lindforss.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik