Teknovation Logo
robot

 
  • CEO, Flemming Stig Hansen, gør status over 1. kvartal 2020, der har været godt. påpeger han.

18. maj 2020, kl. 15:58 

Travlhed hos Quicktube

CEO hos fynske Quicktube, Flemming Stig Hansen, gør status over første kvartal 2020 med gedigen ordreindgang, samt aktuel travlhed. Alt i alt betegner han det som 'Business-As-Usual'.


Ifølge CEO hos fynske Quicktube, Flemming Stig Hansen, så den danske fremstillingsindustri, i hvertfald den del som virksomheden servicerer med den voksende maskinpark af 3D-rørlasermaskiner, haft et fint år indtil nu, trods Covid-19-epidemiens indtræden.

"Vi har haft en stærk ordreindgang og fået mange nye kunder. Dette ikke mindst efter vores deltagelse i HI-messen, der var en stor succes, såvel som vores afholdte inspirationsaften. Så vi har genetlig rigtig travlt," siger han.

Han uddyber, at det handler om at skabe værdi gennem unikke løsninger, hvilket er det, folk egentligt vil have. Måden, det gøres bedst på, er ved at lægge virksomhedens værdikæde sammen med kundernes, for det er her, at der kan skabes de helt store besparelser og konkurrenceevne.

"Noget man får øjnene op for i denne tid, hvor det er svært at få vare hjem fra andre lande, er at outsourcingbølgen nu rammer industrien. Så mange vil efter det her, gentænke deres værdikæde," siger han, og tilføjer:

"Eksempelvis kan man benytte moderne laserteknologi til at optimere med henblik på opnå det ønskede resultat."

Dertil påpeger han, at det er svært at se længere ud i fremtiden, og at der er ingen, der ved, hvad der kommer til at ske de kommende tre måneder. Virksomheden er eksempelvis afhængig af stålleverancer og kunder, som kan være afhængige af eksportmarkeder, så han forventer noget turbulens og nedgang på et tidspunkt.

Men overordnet kører forretningen videre i forhold til det niveau, som er der er nu, i stedet for at gisne om, hvad der sker, og står op kundernes side, konstater Flemming Stig Hansen.

tdm


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik