Teknovation Logo
robot

 
  • Exairs aktuelt lancerede 1/8 tommer-forstøvningsdyse blander væske og luft inde i dysen og derved spares der på væskerne.

Teknovation nr. 5/2020

Spar på de dyrebare væsker

AVS Danmark introducerer Exairs seneste 1/8 tommer-forstøvningsdyse, der kan blande væske og luft inde i dysen og producerer den fineste forstøvning af væsker, ligesom det er en drypfri forstøvningsdyse, der sparer på brug af dyrebare væsker.


Til forskel for standardforstøvningsdyser har Exairs seneste 1/8 tommer-dyse den ekstra fordel, at de stopper væskestrømmen, når der slukkes for trykluften.

Ved sprøjtning med en hvilken som helst væske, kan dråber efter sprøjtning forårsage store problemer. Uønskede dryp kan skade produktets forsegling eller overflade og kan ødelægge udseendet på den malede eller coatede finish. 

Exairs seneste dyse fremhæves til opgaver hvor efterdryp ikke er tilladt. Når trykluftforsyningen er lukket, lukker dysen strømmen af væsken, hvilket eliminerer muligheden for dryp.

De interne forstøvningsdyser fås - ud over med 1/8 tommer - også med 1/4 og 1/2 tommer-gevind i tre forskellige væskemønstre: Rund med smal vinkel. Rund med bred vinkel. Samt med flade dyser. De blander væske og trykluft inde i dysen og giver en fin forstøvning.

De kompakte forstøvningsdyser er fuldt justerbare og kan tilpasses brugerens applikations-væskebehov og har udskiftelige væske- og luftkapper. De er CE-kompatible og alle dele består af rustfrit stål, type 303 til korrosionsbestandighed og holdbarhed.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik