Teknovation Logo
robot

 
  • Forbundskansler Angela Merkels regering er klar med massiv krisehjælp til tyske virksomheder. Men, det er noget-for-noget. Der bliver ikke plads til udbytte til aktionærer, for de virksomheder, der vil søge.

30. marts 2020, kl. 14:22 

Tysk udbytte-stop for krisehjælp

Den tyske regering kræver noget-for-noget af de selskaber, der ønsker krisehjælp. Et af kravene er at man skal droppe aktieudbytte.


Tyske selskaber skal droppe udbytte til gengæld for nødhjælp, forlyder det forud for en krisehjælpspakke fremlægges af Merkel-regeringen.

Der vil blive tage beslutning om betingelserne fra sag til sag - men, tommelfingerreglen vil være, at et tysk selskab ikke betaler udbytte med den ene hånd og søger om krisehjælp med den anden.

Forbundskansler Angela Merkel underskrev forleden en aftale om optagelse af gæld for milliarder til en finansiel hjælpepakke, der er uden fortilfælde i Tyskland, og løber op i 750 milliarder euro, der er tiltænkt, at afbøde de negative effekter af det nuværende globale Covid-19-udbrud.

Angela Merkel, der selv er i karantæne, efter at have været i kontakt med en læge, der sidenhen er blevet testet positiv for coronavirus, deltog mandag i hastemødet om krisehjælpen via et videopkald. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik