Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Jan Køpke Rohdemejer noterer, at HAI Horsens, i forlængelse af det tyske opkøb er blevet ubetinget markedsleder inden for anodisering af aluminium i Europa.

14. februar 2020, kl. 11:12 

Becker-Menzenbach opkøbt af HAI Horsens

HAI Horsens meddeler, at virksomheden nu køber familieejede Becker-Menzenbach i Kurtscheid, Tyskland, hvilket vil gøre HAI Horsens til europæisk markedsleder på sit felt.
 


Danske HAI Horsens er blevet ubetinget markedsleder inden for anodisering af aluminium i Europa.

Det meddeler virksomheden som en kendsgerning efter, at den familieejede koncern, med base i Horsens, har købt, ligeledes hiditidigt familieejede Becker-Menzenbach med produktion i Kurtscheid syd for Bonn i Tyskland. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Becker-Menzenbach ændrer 1. marts navn til HAI Kurtscheid, og købet omfatter således en fortsættelse af den tyske virksomheds anodiserings- og pulvermalingsanlæg i Kurtscheid. Det fælles ejerskab betyder, at man får en markant spiller, understreger ejer og direktør Jan Køpke Rohdemejer:

"Med opkøbet udbygger vi HAI Horsens’ position som den førende europæiske anodiserings virksomhed. Vi udvider vores netværk og styrker udbuddet af ydelser over for vores kunder. Det vil gøre os til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner i fremtiden og udbygge vores position i industrien, siger Jan Køpke Rohdemejer.

Også hos de hidtidige tyske aktionærer i Becker-Menzenbach er der glæde over udviklingen. Dr. Thomas Becker og Norbert Menzenbach mener, at man i HAI Horsens har fundet den rigtige partner.

Antallet af medarbejdere i koncernen vil efter overtagelsen være 220. Efter aftale partner imellem oplyses købesummen ikke, lige som virksomhedens fremtidige omsætning ikke oplyses.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik