Teknovation Logo
robot

 
  • Diatom slår aktuelt et slag for Abnox Dosing Device til effektiv dosering af smøremidler.

12. februar 2020, kl. 10:48 

Rene og effektive smøreprocesser

Abnox Dosing Device fremhæves som en kompakt enhed, der muliggør effektiv dosering af smøremiddel på op til fire forskellige steder uden at skifte dyse.


Abnox Dosing Device AXDD er en fedtdoseringsenhed, der gør smøreprocessen mere ren og effektiv, fremhæver den danske forhandler, Diatom.

Doseringsenheden garanterer den korteste leverings-, opsætnings- og idrifttagningstid, da kun den kundespecifikke applikationsdyse (dorn eller rede) skal tilpasses den originale komponent eller emne, hedder det videre. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Løsningens to monteringshuller gør det muligt at integrere enheden i eksisterende arbejdsstationer og/eller ved samlebånd. Tilslut pumpen og trykluften, juster doseringen – færdig, fremhæver Diatom.

Doseringsprocessen startes automatisk ved at trykke på den komponent, der er placeret på dysen. Den forudindstillede doseringsmængde anvendes så. Tilbagetrækningseffekten, når ventilen lukkes, forhindrer mediet i at dryppe efter doseringsprocessen.

Den kompakte enhed fås med op til fire individuelt styrede doseringsventiler, der muliggør effektiv dosering af smøremiddel på op til fire forskellige komponenter eller emner, uden at man skal skifte dyse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik