Teknovation Logo
robot

 
  • ECM Industries har overtaget CPM-aktiviteterne, og dermed styrket sin ECE Engineering-divisionen.

10. december 2019, kl. 20:59 

ECM opkøber CPM-aktiviteter

ECM Industries A/S meddeler, at selskabet har opkøbt aktiviteterne ud af den danske virksomhed Continator Plast Machinery, CPM, og styrker sig med produkterne under navnene Continator og Stougaard.


De danske systemer til plaststøbeindustrien Continator-plastkværne, Color Exact-doseringsenheder og Stougaard-sugere til keramikpulver er en del af de aktiviteter i CPM, som ECM Industries fremadrettet vil servicere.

Virksomheden ønsker med opkøbet at styrke sin position som leverandør af løsninger til den globale plastindustri. Ved at have produktionen, test og udvikling Inhouse, samt en stærk serviceorganisation kan virksomheden for alvor støtte om kundernes produktion, fremhæver produktionsdirektør og medindehaver Søren J. Christiansen, ECM Industries, der deler ejerskabet med hans br, salgsdirektør Esben J. Chrisitansen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De eksisterende ECM-kunder har en voksende efterspørgsel efter komplette løsninger til at reducere spild, for derigennem at øge produktionen og samtidigthave et mere grønt fodaftryk gennem reduceret udledning og forurening, påpeger Søren Christiansen videre:

"Øget effektivisering er en global megatrend og har et meget stærkt potentiale i bekæmpelse af forurening og klimaændringer. Dette opkøb er et yderligere bevis på, enginerering og maskinbygning er en voksende kernekompetence for ECM Industries. Det giver os en samlet pakke, så vi kan forsyne vores globale kunder med optimale løsninger, og det understøtter i høj grad vores kunders efterspørgsel - uanset hvilken teknologi, de har valgt," påpeger  Esben  Christiansen

CPM’s tidligere indehaver Dan Bjerregaard Hjortsø fortsætter som rådgiver i forhold til produkterne. Dan Hjortsø glæder sig over, at firmaets produkter fortsat kan hjælpe eksisterende og kommende kunder med at koncentrere sig om deres produktion samtidig med at aftalen skaber helt andre markedsbetingelser.

"CPM får nogle helt andre muligheder, nu da vi er en del af en stor virksomhed. Jeg har en klar forventning om, at vi nu kommer i betragtning til nogle af de helt store projekter med højeffektive installationer. Og det ser vi rigtig meget frem til," siger Dan Hjortsø.

"Vi har en passion for kvalitet og kundefokuserede produkter, der fuldt ud opfylder hver enkelt kundes behov og krav, så det er godt for os at have produkterne, der har det samme fokus. At gøre produkterne til en del af ECM betyder større kapacitet, en bredere kundebase og muligheder for investering i innovation og markedsmuligheder," understreger Søren Christiansen, og fortsætter:

"Dette opkøb er et yderligere bevis på, at One Stop Supllement er et voksende kerneområde for ECM. Det giver os en samlet pakke, så vi kan forsyne vores globale markeder med optimale løsninger, og det understøtter i høj grad vores kunders efterspørgsel - uanset hvilken teknologi, de anvender".

Overdragelsen foregår pr. 1 april 2020, men allerede nu gøres de indledende øvelser for at inkorporere CPM i ECM. CPM får hovedkontor i Kolding som en del af EC Engineering-divisionen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik