Teknovation Logo
robot

 
  • Fremadrettet vil den unikke TRUE Multiscale-teknologi til en bred vifte af materialedrevne applikationer være tilgængelig for Simcenterkunder, fremhæver Siemens Digital Industries Software.

6. december 2019, kl. 07:02 

Simcenter nu med MultiMechanics

Siemens tilføjer materialemodelleringsmuligheder til softwaren Simcenter gennem erhvervelsen af virksomheden MultiMechanics.


Tyske Siemens Digital Industries Software (tidligere Siemens PLM Software) har overtaget softwareproducenten MultiMechanics, der udvikler Finite Element-softwaren MultiMech.

Denne hjælper produktionsvirksomheder med at forudsige svigt i avancerede materialer med et hidtil uset niveau af hastighed og nøjagtighed, fremhæves det.

Nærmere bestemt vil den, ifølge Siemens unikke unikke TRUE Multiscale-teknologi i MultiMech-softwaren til en bred vifte af materialedrevne applikationer, blive integreret i softwarensuiten Simcenter Xcelerator.

Dette med henblik på at implementere materialeoptimeringsteknologi i den digitale arbejdsgang og for at etablere en stærk forbindelse mellem materialeudviklere, produktionsprocessudviklere og emnerdesignere, konstateres det.

”Tilføjelsen af denne teknologi vil gøre det muligt for vores kunder at opbygge en digital tvilling af materialer, som vil kunne hjælpe dem med at skrumpe innovationscyklussen for nye produkter og materialer. Potentielt kan det resulteret i besparelser af millioner af dollars og flere års arbejde med udvikling og certificering inden for aerospace, automobil og andre sektorer,” udtaler Senior Vice President, Simulation & Test Solutions, Siemens Digital Industries Software, Jan Leuridan.

I Norden forhandles den samlede portefølje af Siemens Digital Industries Software-produkter af Summ Systems.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik