Teknovation Logo
robot

 
  • Morgendagens elbiler er allerede konstrueret og klar til produktion. Danske Idé-Pro har aktuelt afsluttet et større projekt med tekniske emner til næste elbils-generation, fremhæver Skive-virksomheden.

3. december 2019, kl. 14:14 

Idé-Pro skal levere til næste elbils-generation

Idé-Pro A/S, med hovedsæde i Skive, meddeler, at virksomheder skal levere tekniske emner til næste elbils-generation.


Det går stærk med udvikling af fremtidens biler, og Idé-Pro har i et konkret projekt vist sig at være den optimale samarbejdspartner for en automotive-kunde, når det gælder tekniske emner, støbt i de rigtige materialer og processer.
 
Den danske virksomhed har lige afsluttet et spændende projekt for en større automotive-producent og her leveret 29 sprøjtestøbte plastemner i kundeleveret materiale, 5 trykstøbte emner i aluminium og magnesium i dimensioner fra 50 til 1.700 millimeter, oplyser Idé-Pro.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Alle prototyper blev leveret til aftalt tid og kvalitet, klar til testmontering og crashtest.

”Leveringstiden er altafgørende når nye bilkoncepter skal testes og verificeres inden produktionen tager over. Derfor har vi øget vores kapacitet i både værktøjsfabrikken og støberiet,” fortæller Idé-Pro-stifter og -ejer Morten Nors.

Skive-virksomhedens knowhow omkring støbeprocesser, Moldflow og værktøjskonstruktion, gør det muligt at sikre, at alle emner er optimeret til støbning. På den højt automatiseret Inhouse-værktøjsfabrik fremstilles cirka 20 støbeværktøjer i ugen, derefter støbes i eget plast- og letmetal-støberi i samme materiale og proces, som ved serieproduktion.

"Dette garanterer en kort leveringstid, konkurrencedygtige pris og emner i en høj kvalitet," understreger Morten Nors. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media