Teknovation Logo
robot

 
  • Boeings 737 Next Generation-fly bør redesignes, lyder anbefalingen fra The U.S. National Transportation Safety Board

20. november 2019, kl. 07:03 

Boeing opfordret til at redesigne

Transportsikkerhedsråd opfordrer nu Boeing til at redesigne dele, i forlængelse af en ulykke sidste år, så lignende hændelser ikke kan ske igen.


Den amerikanske organisation for transportsikkerhed, The U.S. National Transportation Safety Board, har opfordret Bpeing til at redesigne dele af strukturen på flytypen Boeing 737 Next Generation.

Opfordringen kommer efter en ulykke sidste år, hvor en kvinde om bord på et fly fra selskabet Southwest Airlines blev dræbt, efter at en motorfejl fik fragmenter fra det såkaldte motorskjold til at løsrive sig og ramme flyets skrog. Fragmentet ramte et vindue, hvilket betød, at vinduet blev smadret, og at den kvindelige passager blev delvist suget ud af vinduet. 

Sikkerhedsrådets anbefaling går på at man ved at redesigne strukturen foran flyets motorer, kan sikre, at strukturen i fremtiden vil kunne fastholde dele, hvis disse ved en fejl, som ved ulykken, skulle løsrive sig.

Sikkerhedsrådet har anbefalet de amerikanske luftfartsmyndigheder, FAA, at pålægge Boeing at foretage ændringer i designets struktur. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik