Teknovation Logo
robot

 
  • Torskegildedeltagerne kan i år glæde sig til foredrag med Kim Kristensen, som inspirerer os med sit foredrag om opgøret med Rambo-ledelse og "kæft,trit og retning", resultatmålinger, simple måleskemaer og regneark. (Foto: highperformance.dk)

18. oktober 2019, kl. 07:28 

Fremstillingsindustrien holder Torskegilde 2019

Fremstillingsindustrien under DI er igen i år vært ved det traditionelle Torskegilde, hvor deltagerne har mulighed for at møde deres kolleger i branchen under hyggelige og afslappede former. Det holdes i år den 7. november.


Torskegildet 2019 starter eftermiddagen med at sætte fokus på DI's 2030-plan, som kan løfte velstanden, skabe job i den private sektor og bringe Danmark i front på den grønne omstilling.

"Følg mig - ledelse, når der er allermest brug for det", lyder titlen på det efterfølgende oplæg. Kim Kristensen har stået i de mest krævende situationer, en leder kan opleve. Som officer har han flere gange ført danske soldater i krig, hvor beslutninger i bogstaveligste forstand er et spørgsmål om liv og død. Han har senere brugt sine erfaringer med ledelse i erhvervslivet, den kommunale verden, diplomatiet og kongehuset, hvor han i dag fungerer som ceremonimester.

Foredraget er også et opgør med Rambo-ledelse og "kæft, trit og retning", resultatmålinger, simple måleskemaer og regneark. "Du skal elske dine medarbejdere", lyder Kim Kristensens provokerende budskab. Det er dem, der i sidste ende skal skabe resultaterne, og først når de mærker lederens omsorg, er de parat til at følge lederen "gennem ild og vand".

Dagen afsluttes med traditionel kogt torsk, med alt hvad dertil hører, hyggeligt samvær og ikke mindst en fantastisk udsigt fra Industriens Hus´ gæsterestaurant på 7. etage.

Tilmelding til aftenen, for alle medlemmer af Fremstillingsindustrien, er gratis og kræver nødvendig tilmelding på di.dk (søg på Torskegilde 2019).


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik