Teknovation Logo
robot

 
  • Driftssikkerhed og effektivitet er vigtige faktorer for Global Boiler Repair, der alene anvender svejsemaskiner fra Migatronic, heriblandt 35 af typen Pi 350.

11. september 2019, kl. 15:56 

Øget driftssikerhed med Pi350

For at bevare sin markedsposition inden for service og reparation af blandt andet kedler i den maritime sektor bruger Global Boiler Repair A/S svejsemaskiner fra Migatronic, heriblandt 35 af typen Pi 350, på grund af deres store driftsstabilitet, robusthed og moderne teknologi.


Global Boiler har siden 2011 ydet hurtig og effektiv kedelservice til den internationale maritime sektor. Fra hovedkvarteret i Svenstrup ved Aalborg og servicestationer i Dubai og Singapore rykker Global Boilers svejsere hurtigt ud til servicering af kedler på skibe over hele verden - 365 dage om året hele døgnet rundt.

Ifølge afdelingsleder hos Global Boiler, Casper H. Thygesen, er driftssikkerhed og effektivitet vigtige faktorer for forretningen; derfor har virksomheden ene og alene brugt Migatronics svejsemaskiner siden etableringen for 8 år siden.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På grund af øget vækst i de senere år har Global Boiler løbende investeret i yderligere svejseudstyr fra Migatronic. I dag disponerer virksomhedens 30 svejsere over cirka 100 svejsemaskiner.

Migatronic-maskinparken består af Omega Yard, Sigma Select og nogle plasmaskæremaskiner. Derudover har virksomheden intet mindre end 35 Pi350-Tig-maskiner. Pi350 fremhæves af Global Boilers, fordi den er robust og fyldt med de seneste svejsefunktioner. Casper H. Thygesen forklarer:

"Vores svejseteams arbejder under ekstremeforhold og ved temperaturer framinus 25 til 60 til 70 plusgrader. Men, Pi350 klarer alle forhold. Svejsning ved hele 350 Ampere kræver en robust og driftssikker maskine. Vi har virkelig presset Pi350 til det yderste, og den har ikke skuffet os".

Casper H. Thygesen fortæller, at effektivitet er altafgørende i den maritime sektor, og derfor er hurtig og pålidelig service et varemærke for Global Boiler:

"Et skib, der er ude af drift og tvunget til at blive i havn, kan koste en shippingvirksomhed mere end 100.000 dollars om dagen. Derfor er tid en vigtig faktor i vores branche, og nedbrud på en svejsemaskine har store konsekvenser. Heldigvis skal vi ikke bekymre os om vores maskiners og udstyrs driftssikkerhed, fordi vi har Pi350 - og andre Migatronic-svejsemaskiner for den sags skyld. Vi ved, at vores svejsere altid har det rigtige svejseudstyr til rådighed, så de kan arbejde længe og under hårde betingelser," understreger Casper H. Thygesen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik