Teknovation Logo
robot

 
  • Den nu lancerede udvidelse med et produktionsanlæg til bundne, metalliske pulverlakker i Landshut, skal supplere Axaltas anlæg i Montbrison, oplyser Axalta.

9. september 2019, kl. 07:01 

Axalta bygger metalpulverlak-anlæg i Landshut

Axalta vil udvide sit anlæg i tyske Landshut, og bygger et produktionsanlæg til bundne, metalliske pulverlakker, som skal supplere Axaltas anlæg i franske Montbrison.


Axalta er i færd med at igangsætte en markant udvidelse af sit anlæg i tyske Landshut, hvor der opføres et produktionsanlæg til bundne, metalliske pulverlakker.

Produktionsanlægget vil betyde, at Axalta lettere kan imødekomme den stigende efterspørgsel på metalliske pulverlakker af høj kvalitet, som især anvendes til arkitektoniske og designmæssige formål, fremhæver Business Director Klaus Gast, Powder Coatings Europe:

"Vi er glade for at kunne udvide vores produktionskapacitet i Tyskland med topmoderne udstyr, så vi fortsat kan tilbyde kunderne produkter af højeste kvalitet med øget kapacitet," siger Klaus Gast, og fortsætter:

"Det nye udstyr sikrer større effektivitet, hurtigere levering og mulighed for at producere små partier med kort varsel efter behov. Det giver os større fleksibilitet og sikrer vores kunder endnu bedre resultater og øget service."

Axaltas metalliske pulverbelægninger opfylder kravene i Qualicoat Classes I og II samt GSB International Quality Standards, både Standard og Master. Bundne pulverlakker har højere UV-stabilitet og er mere holdbare. De lakerede overflader karakteriseres ved højglans, optisk dybde og et udvalg af farveeffekter. Bundne metalliske pulverlakker anvendes til lakering af facadeelementer, profiler og aluminium samt stålbeklædning og lakering af vinduer, døre samt inden- og udendørs møbler. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik