Teknovation Logo
robot

 
  • EOS har udvidet antallet af materialer til 3D-metalprint, og byder på yderligere typer af applikationsmuligheder inden for eksempelvis automobilindustri til medicoteknik.

4. september 2019, kl. 13:57 

Flere EOS-materialer til additiv fremstilling

EOS præsenterer nu yderligere fire metalmaterialer, som åbner op for flere typer af applikationsmuligheder inden for 3D-metalprint.


EOS præsenterer nu yderligere fire metalmaterialer: EOS StainlessSteel CX, EOS Aluminium AlF357, EOS Titanium Ti64 Grade 5 og EOS Titanium Ti64 Grade 23.

Materialerne fremhæves som skræddersyet til at kunne passe til mange forskellige anvendelsesområder i eksmpelvis automobilindustri eller til medicoteknik, hvor 3D-metalprint i dag er udbredt. 

Sammen med materialerne kan også leveres en mængde data om alle materialernes egenskaber. Eksempelvis det antal testprøver, som de mekaniske egenskaber er baseret på, samt detaljerede Scanning Electron Microscope-billeder, som viser materialernes kvalitet, understreger EOS.

Dokumentationen og transparensen gør det enkelt for virksomheder at sammenligne DMLS 3D-print med traditionelle fremstillingsmetoder og andre 3D-printteknologier. Denne type af data og åbenhed er et krav ved anvendelse af additiv fremstilling inden for serieproduktion. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik