Teknovation Logo
robot

 
  • Verdens førende aluminiummesse er Aluminium 2020, som holdes 6. til 8. oktober næste år i Düsseldorf, og hvor Aluminium Danmark, traditionen tro, atter har sikret sig areal til en attraktivt placeret dansk fællesstand.

25. juni 2019, kl. 14:52 

To veje til styrket tysk salg

Aluminium Danmark, under DI, slår aktuelt et slag for hele to eksportfremmende aktiviteter: Dels 3 moduler med eksportsalg og markedsføring i fokus, og derudover en dansk fællesstand på Aluminium 2020 i Düsseldorf.


Chefkonsulent Jim Hansen, Aluminium Danmark, slår nu også eksternt et slag for de aktuelle salgsaktiviteter, som foreningens medlemmer tilbydes.

Det gælder dels en indsats med eksportsalg og markedsføring i fokus, der holdes over tre moduler med mulighed for individuel rådgivning. Dernæst gælder det deltagelse på den danske fællesstand i forbindelse med Aluminium 2020, der er centralt placeret, og hvor der på standarealet er ledige attraktive placeringer, understreger Jim Hansen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Deltagelse i de tre eksport- og markedsføringsmoduler er gratis for medlemsvirksomheder, og skal forberede virksomhedernes eksportindsats til særligt det tyske marked og sikre virksomhederne den fornødne gennemslagskraft. Det kræver indsigt og viden om det tyske marked og hvordan det fungerer. Aluminium Danmark samarbejder med Lis Nørgaard, Denmark Business Consulting, Köln, der har mange års erfaring med at hjælpe danske virksomheder ind på det tyske marked. Deltagerne kan booke individuel rådgivning for egen regning. Modulerne gennemføres i august ig november i år og i februar 2020.

Fællesstanden på messen i Düsseldorf, den 6. til 8. oktober næste år, på Aluminium 2020, ventes at blive noget helt specielt med høj trafik, idet standen placeres særdeles attraktivt og over for én af messens største udstillere; Hydro Aluminium, fremhæver Jim Hansen.

Udstillere, der allerede er med, er HAI Horsens og Sjølund, som sammen med de øvrige udstillere vil sprænge alle hidtidige rammer, og således venter at tage del i den hidtil største danske fællesstand på messen, fremhæver Jim Hansen.

Tilmeld dig Eksport skal ske senest 6. august. Der er arrangeret et udstillermøde forud for næste års fællesstand tirsdag den 13. august, klokken 10 til 14 i Horsens, oplyser Jim Hansen, og opfordrer interesserede til at kontakt ham på telefon 4043 9410 eller e-mail; jimh@di.dk 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik