Teknovation Logo
robot

 
  • Axaltas Vice President for Refinish Systems i Europa, Mellemøsten og Afrika, Adrien Schrobiltgen, glæder sig til at samle de hollandse lak-aktiviteter.

14. juni 2019, kl. 15:52 

Axalta vil opføre topmoderne anlæg i Holland

Axalta, der er global leverandør af våd- og pulverlakker, vil opføre et topmoderne anlæg i koncernens hollandske lakvirksomhed.


Når det kommende byggeri er færdig flytter Cromax-, Spies Hecker-, Standox- og Syrox–produktionen fra deres nuværende placering i Holland til det kommende anlæg i Business Park Medel. Anlægget vil også huse Metalak BV, der har varetaget Spies Hecker i Holland siden 1955.

"Det er en meget spændende tid for vores lakvirksomhed i Holland. Den har gennemgået en periode med vækst og forandringer, efter vi købte Metalak i 2015. Vi er vokset ud af vores nuværende rammers muligheder for at støtte os på den måde, vi har brug for. Forandringerne medfører også mange muligheder, og det nye grønne område i Business Park Medel, Tiel, er det perfekte sted for fremtidens byggeri i Holland," siger Adrien Schrobiltgen, Axaltas Vice President for Refinish Systems i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Axaltas område i Business Park Medel er på 12.000 kvadratmeter, og vil, når byggeriet er færdigt, rumme et anlæg på 7.250 kvadratmeter med kontorlokaler i tre etager, et lager og et kommende Axalta uddannelsescenter samt et separat blanderum, som er en del af Axaltas direkte distributionsfaciliteter, der både servicerer kunder med stort volumen samt den lokale farveudvikling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik