Teknovation Logo
robot

 
  • Dansk AM Hub meddeler, at man vil hente udenlandsk kapital til danske Startup-virksomheder inden for 3D-print, oplyser CEO Mads Kjøller Damkjær, Dansk AM Hub, der her studerer en robotprinter.

12. juni 2019, kl. 08:53 

Udenlandsk kapital til danske 3D-print-Startups

Dansk AM Hub vil fra blandt andet tyske AM Ventures hente udenlandsk kapital til danske Startup-virksomheder inden for 3D-print. 


Seneste initiativ skal sikre investeringer til danske virksomheder, der arbejder med 3D-print, fremhæver Dansk AM Hub. Det sker som et led i et partnerskab mellem Dansk AM Hub og den tyske investeringsvirksomhed AM Ventures.

Samarbejdet mellem Dansk AM Hub og AM Ventures giver mulighed for, at danske Startup-virksomheder kan hente international kapital. Det gælder mindre virksomheder, der arbejder med software, hardware, materiale eller applikationer med 3D-print/Additive Manufacturing.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vores partnerskab med AM Ventures er i høj grad med til at øge mulighederne for danske virksomheder – ikke kun for at vækste i Danmark, men også for at entrere det globale marked, fordi vi kan matche dem med internationale kapitalstærke aktører," siger Mads Kjøller Damkjær, der er CEO i Dansk AM Hub.

Han håber på stor interesse fra danske Startups, der beskæftiger sig med 3D-print.  Dansk AM Hub, der er sat i verden for at fremme brugen af 3D print og additive manufacturing hos danske SMV’er, håber med initiativet, at Danmark kan styrkes endnu mere på området.

AM Ventures har skabt et økosystem af bæredygtige strategiske investeringer og et stærkt partnernetværk. Økosystemet består af blandt andet hardware-, software- og materialevirksomheder samt forskellige partnerskaber med større virksomheder.

”Danske virksomheder er kendt for at være gode til at udvikle nye og ofte bæredygtige løsninger. Vi ser frem til at samarbejde med Dansk AM Hub, og møde nogle nye og spændende virksomheder og få nye ideer bragt i spil, som forhåbentlig kan vokse”, fortæller Arno Held, Chief Venture Officer i AM Ventures.

AM Ventures’ investeringer inkluderer blandt andet softwarevirksomheden, 3YOURMIND, DyeMansion og Exmet AB.

Startup-virksomheder der er interesseret i at pitche deres ide kan kontakte Dansk AM Hub, der også inviterer til en hel dag med mulighed for at pitche ideer og blive koblet med investorer den 22. oktober i København. Ligeledes er det muligt at møde AM Ventures til Dansk AM Hubs årlige konference - AM Summit den 23. oktober på Docken i København. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik