Teknovation Logo
robot

 
  • Martin Liebing Madsen tiltræder 1. maj som sekretariatschef for Industriens Fællesudvalg og som medlem af IU's direktion og ledergruppe.

27. marts 2019, kl. 14:19 

Martin Liebing Madsen til IU

Industriens Uddannelser, IU, meddeler, at man pr. 1. maj har tilknyttet Martin Liebing Madsen som sekretariatschef for Industriens Fællesudvalg og som medlem af IU's direktion og ledergruppe.


Martin Liebing Madsen kommer pr. 1. maj til Industriens Uddannelser, IU, fra en stilling som uddannelsespolitisk konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation, og før det FTF.

Han har således blandt andet repræsenteret FTF i forskellige uddannelsespolitiske fora som bestyrelsen for Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, Rådet for grundlæggende Erhvervsrettede Uddannelser, REU, samt Voksen- & Efteruddannelsesrådet, VEU. 

Martin Liebing Madsen er kandidat i sociologi fra Københavns Universitet, uddannet i projektledelse og er aktuelt i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Han har tidligere arbejdet som chefanalytiker og projektleder hos New Insight A/S, hvor han har haft ansvar for en lang række analyser og projekter blandt andet ”Jobprofiler i industrien” for IU. Han har også været uddannelseskonsulent hos Teknisk Landsforbund, hvor han blandt andet var formand for Det Faglige Udvalg for Teknisk Designer, med i opstarten af Hands-on-kampagnen og ansvarlig for blandt andet efteruddannelse og interessevaretagelse i forhold til tekniske erhvervsuddannelser, AMU og videregående uddannelser.

Således medbringer Martin Liebing Madsen en solid erfaring med de kerneopgaver og ansvarsområder IU beskæftiger sig med, ligesom han har nært kendskab til industriens virksomheder og medarbejdere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik