Teknovation Logo
robot

 
  • Exair-programmet Line Vac i rustfrit stål er aktuelt tilføjet 2,5 og 3 tommer-løsninger.

Teknovation nr. 5/2019

Nem konvertering af standardrør

Exair-programmet Line Vac i rustfrit stål tilføjes nu 2,5 og 3 tommer-løsninger, så man nemmere kan skifte mellem almindelige slanger eller rør til kraftfulde transportsystemer til store mængder materialer.


EXAIR’s nye 2,5 og 3 tommer-løsninger i Line Vac i rustfrit stål ændrer nemt almindelige slanger eller rør til kraftfulde transportsystemer til store mængder materialer., fremhæver den danske repræsentant, AVS Danmark ApS, Hedehusene.

De er designet til områder der kræver 316SS  og til mere krævende miljøer, som for eksempel høje temperaturer samt til ætsende og hygiejniske omgivelser. Deres størrelse gør dem perfekte til at transportere større dele og store mængder materiale over lange afstande, påpeger AVS Danmark.

Line Vac er designet til at blive monteret på standard VVS-rørkoblinger, hvilket gør det nemt at opbygge et komplet transportsystem ved hjælp af standard rør og fittings.

Line Vactransportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne Bulk-materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’skrav til tryk. De fås i ni størrelser fra 3/8" op til 3 tommer, der passer til gængse slange- og rørdiametre.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik