Teknovation Logo
robot

 
  • Commodity Economics-semestret er da også resultatet af et tæt og fokuseret samarbejde mellem flere selskaber i råvaresektoren og Institut for Økonomi og Ledelse, fremhæver AAU.

13. marts 2019, kl. 12:33 

AAU-semester i råvareøkonomi

Aalborg Universitet indfører et nyt semester i råvareøkonomi (Commodity Economics) på Institut for Økonomi og Ledelse, der skal klæde studerende på til jobs i virksomheder inden for handel med råvarer.


Med råvaresektorer, der stormer frem, øges også efterspørgslen på specialister inden for handel med eksempelvis energi, fødevarer og råstoffer, fremhæver Aalborg Universitet, AAU.

Af den grund har en række af branchens største spillere stor interesse i at samarbejde med AAU om det nye semester i råvareøkonomi (Commodity Economics), fremhæver universitetet.

"Semestret er et direkte resultat af AAU’s samarbejde med erhvervslivet om at lave et opdateret og applikationsorienteret studieprogram," siger sektionsleder på Institut for Økonomi og Ledelse, Morten Lund, og tilføjer:

"I Danmark har vi en bred vifte af råvarevirksomheder med globale aktiviteter, der understøtter programmet og giver de studerende adgang til praktisk viden og cases. Vi er enormt glade for at kunne tilbyde vores studerende en så stærk kombination af teori og praksis."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik