Teknovation Logo
robot

 
  • Med tilføjelsen af fløjdørs-, skydedørs- og værktøjsskabe er Hoffmann Group indretningskonceptet Garant GridLine nu komplet.

Teknovation nr. 5/2019

Garant GridLine-serien er nu komplet

Hoffmann Group meddeler, at der føjet yderligere fløjdørs-, skydedørs- og værktøjsskabe til indretningskonceptet Garant GridLine, der således nu er komplet. 


De seneste værkstedsskabe i Garant GridLine-serien er holdbare værkstedsindretninger, der tilpasser sig arbejdsomgivelserne og gør medarbejdernes daglige arbejde lettere. De tilføjne fløj- og skydedørsskabe kan fås med både stålplade- og vinduesdøre. Selvindtrækshængsler på fløjdørene og automatisk låsning af skydedørene giver dem yderligere kvalitet. En optional indvendig LED-belysning lyser enten det komplette indvendige skab op eller udvalgte rum og muliggør hurtig søgning af de ønskede genstande – selv i mørke omgivelser. Ved hjælp af et moderne kabelmanagement, en udtagelig dobbelt bund og skrå hylder med skumindlæg kan man organisere det indre skab overskueligt og klart. Fødder gør det muligt at stille skabene nemt og hurtigt op.

Garant GridLine-serien afrundes af værktøjsskabe med et skuffekoncept med heludtræk. Skufferne kan belastes ekstremt med en bæreevne på 75 og 200 kilogram, og kan uden problemer bestykkes med tunge værktøjer, fremhæver Hoffmann. 

Optionalt kan alle skuffer leveres med ComfortClose selvindtræk og dæmpning. Denne option giver ekstra beskyttelse til dine følsomme værktøjer og emner.

Hoffmanns aktuelle inddelingskoncept består af bokse, beholdere og eForm-skumindlæg, som er lanceret for at give bedre orden i skufferne. Til kunder, der vil være mobile på værkstedet, findes der optionalt hjul samt 2K-skydegreb.

Samtlige værkstedsskabe er produceret som vridningsstiv stålkonstruktion med glatte overflader, afrundede hjørner og uden forstyrrende kanter. Dermed er højeste sikkerhed garanteret og perfekt renhed er mulig. Skabene kan fås i ti standardfarver og i udvalgte specialfarver, oplyser Hoffmann.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik