Teknovation Logo
robot

 
  • Så er der håb for aluminiumsmede-uddannelsen igen, fremhæver de faglige kræfter bag iniativet ved Skjern Tekniske Skole, der holder åbent hus for initiativet den 14. marts.

21. februar 2019, kl. 13:48 

Aluminiumsmed-uddannelse i Skjern

Skjern Tekniske Skole holder 14. marts åbent Hus, og byder Aluminiumsmed-uddannelsen velkommen i Skjern.


Alle virksomheder med interesse for udvikling af aluminiumsmed-uddannelsen inviteres til åbent Hus på Skjern Tekniske Skole den 14. marts klokken 11 til 14, hvor Hans Uhd vil vise skolen frem og præsentere rammerne for uddannelsestiltaget.

NMF Industries´ produktionschef Jens Ole Sloth hilser aluminiumsmed-uddannelsen velkommen:

”Den faglige Smede uddannelse har fokus på uddannelse af sort/ruftfri smede. For en virksomhed som vores, der næsten udelukkende arbejder i aluminium, betyder det at vores lærlinge skal aflægge prøve i materialer, de slet ikke håndterer i det daglige. Det kan vi ikke byde dem. Var det nye tilbud ikke dukket op, så ville vi være stoppet med at tage danske lærlinge. Jeg tror der er rigtig mange virksomheder, der står med de samme ønsker, men, her har manglet det rigtige uddannelsestilbud,” fastslår Jens Ole Sloth.

Brancheforeningen Aluminium Danmark, under DI, og Skjern Tekniske Skole har samlet alle relevante parter, hvilket vil sige Industriens uddannelser, Dansk Metal, DI og Arbejdsgiverne, og sammen med branchevirksomhederne Hydro, Alumeco, Benteler og NMF Industries har man taget initiativ til at skabe den ændrede aluminiumprofil til smedeuddannelsen.

Jim Hansen, Aluminium Danmark, håber at se mange den 14. marts i Skjern, og opfordrer interesserede til at tilmelde sig på e-mail til jimh@di.dk.  Af hensyn til frokost vil han gerne have tilmeldinger inden den 8. marts klokken 12.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik