Teknovation Logo
robot

 
  • Tidligere forsvarschef Tim Sloth Jørgensen har takket ja til at træde ind i Weibels bestyrelse.

4. februar 2019, kl. 08:28 

Radarvirksomhed tiltrækker tung profil

Tidligere forsvarschef Tim Sloth Jørgensen indtræder i bestyrelsen hos den danske radarproducent Weibel Scientific.


Det er en af de helt tunge forsvarsprofiler, som Weibel Scientific nu føjer til bestyrelsen, idet Tim Sloth Jørgensen har takket ja til posten.

”Jeg har længe fulgt Weibel fra sidelinjen. De opererer i et felt, som jeg har dybt kendskab til, og der er ingen tvivl om, at de kan noget ganske særligt. Det er imponerende, hvordan en lille højteknologisk virksomhed i Allerød har formået at positionere sig som de bedste i verden på deres område. Vækstpotentialet er enormt,” siger Tim Sloth Jørgensen, i forbindelse med at han er indtrådt som arbejdende bestyrelsesmedlem hos radarproducenten. 

Øverst på Weibels vækstagenda står en erobring af det eksplosivt voksende marked for operationelle radarer, særligt radarer til overvågning af droner, hvor Weibel er med helt fremme i udviklingen på verdensplan. Næste skridt er at etablere det afgørende fodfæste på det globale marked.

”Weibel har leveret højt specialiserede radarer til forsvar i næsten fire årtier, og Tim Sloth Jørgensen har været i det danske forsvar i fire årtier. Det har stor værdi, at han kender vores kunders behov og markedet til fingerspidserne, når vi nu står over for at åbne døre til helt nye forretningsområder,” siger Thomas Øiseth Munkholm, der er ejer og bestyrelsesformand i Weibel Scientific.

Tim Sloth Jørgensen har gjort alsidig tjeneste i forsvaret gennem mere end 40 år, blandt andet som sektions- og afdelingschef i Forsvarskommandoen, chef for Søværnets Operative Kommando og chef for Forsvarsstaben frem til udnævnelsen som Forsvarschef i 2008. Han kommer senest fra en stilling som Chief Strategy Officer i forsvarsvirksomheden Terma.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik