Teknovation Logo
robot

 
  • Additive Manufacturing/3D print er en fremstillingsmetode med store perspektiver. Men for mange virksomheder er de også svære at komme i gang med – for hvad er potentialet i ens virksomhed? Hvor starter man, og hvor finder man inspirationen og de praktiske cases fra andre virksomheder? Dette er spørgsmål som eventet vil tage udgangspunkt i, fremhæver arrangørene.

21. januar 2019, kl. 07:02 

Dansk AM Hub og MADE holder 3D-printkonference

Med oplægsholdere fra virksomheder som Danfoss, 3Shape, Plus Pack og Videometer byder Dansk AM Hub og Manufacturing Academy of Denmark, MADE, til en konference 26. februar på DTU i Lyngby om forbedret produktion med 3D-print.


Dansk AM Hub og Manufacturing Academy of Denmark, MADE, inviterer 26. februar til en konference på DTU med fokus på de muligheder, som 3D print og AM-teknologien giver for at forbedre produktionen og udvikle nye forretningsmodeller.

Deltagerne bliver klædt på af 3D print-specialister til at forstå potentialerne og komme i gang i egen virksomhed, ligesom førende forskere på området giver et indblik i, hvilke nye løsninger og muligheder der aktuelt udvikles på, og som er på vej ud i industrien, fremhæver arrangørerne. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På oplægsholderlisten er således allede virksomheder med solide erfaringer inden for området i form af repræsentanter fra Danfoss, 3Shape, Plus Pack og Videometer.

Konferencen er således relevant for alle, som arbejder med produktions- eller forretningsudvikling og er nysgerrig på at blive klogere på mulighederne ved de nye fremstillingsmetoder, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik