Teknovation Logo
robot

 
  • AM-Hub ønsker at samle det danske økosystem og sammen inspirere, forandre og rådgive om AM med det formål at få dansk erhvervsliv til at se AM teknologiens mangesidede muligheder. Vi arbejder for at opbygge fremtidssikrede kompetencer og bringe ny viden i anvendelse til udvikling af nye forretningsmodeller og innovative løsninger.

9. januar 2019, kl. 07:27 

AM Hub tror på dansk 3D-printvækst i 2019

Flere projekter og events er på vej i 2019 i regi af AM Hub, der er en åben alliance, som står sammen om at demonstrere og formidle de positive effekter af 3D print for virksomheders forretning. Nu skyder organisationen 2019-året ind med en ny AM-promotionvideo med blandt andre Jesper Damvig.


For et år siden sagde Industriens Fond ja til at være med til at investere i Dansk AM Hub.

Organisationen blev etableret med opgavne at styrke danske virksomheders konkurrenceevne gennem brugen af Additive Manufacturing, forkortet AM. Særligt med henblik på aktuelle forretningsmodeller, der kan føre til vækst, bæredygtig fremstilling og innovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med 2018-året godt overstået ser organsationen tilbage på det første år, hvor medarbejderne, ifølge CEO for Dansk AM Hub, Mads Kjøller Damkjær, sammen med samarbejdspartnere nået ud til mere end 100.000 modtagere med fakta og inspiration om teknologien, udfordringerne og ikke mindst virksomheders brug af AM.

Nærmere bestemt er der holdt oplæg og workshops for over 1800 deltagere, samt blevet afholdt flere store arrangementer for at knytte AM-landskabet sammen. De større events har været 3D Printing Live, Danish AM Summit 2018 og åbningen af Dansk AM Hubs udstilling - Skandinaviens første permanente udstilling af internationale AM cases.

Flere projekter og events er under udarbejdelse i det nye år. Dette arbejde går at følge på organisationens eventkalender på hjemmesiden, og allerede nu bør interesserede sætte kryds i kalenderen den 2. oktober 2019, hvor Danish AM Summit 2019 holdes i København, konstaters det.

For at skyde det nye år ind har organisationen produceret en video, der præsenterer potentialet med AM-processerne, hvor blandt andre brancheeksperten Jesper Damvig medvirker.

Se den her.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik