Teknovation Logo
robot

 
  • Sanistål-datterselskabet Max Schön var tidligere på året blandt udstillerne på Nortec 2018 i Hamburg.

13. december 2018, kl. 14:32 

Saniståls tyske industriaktiviteter til salg

I bestræbelserne på at skærpe de rentable enheder i Sanistål har koncernen indledt en proces med at frasælge de tyske industriaktiviteter.


Sanistål meddeler Fondsbørsen, at man i forbindelse med at skærpe sit fokus på de mest rentable enheder i Sanistål har besluttet at indlede en proces med henblik på at sælge de tyske industriaktiviteter.

"Bestyrelsen i Sanistål har besluttet at skærpe fokus på de mest rentable enheder i koncernen, hvorfor de tyske industriaktiviteter, på lige fod med de tyske stålaktiviteter, ikke vil være en del af de tilbageværende aktiviteter fremadrettet," skriver selskabet i meddelelsen, og fortsætter: 

"På den baggrund er der indledt en proces med henblik på at afhænde disse aktiviteter."

Forventningerne til koncernens samlede driftsindtjening (EBITDA) er uændret. Til gengæld ventes de tilbageværende aktiviteter nu at levere en driftsindtjening på mellem 90 og 110 millioner kroner mod før mellem 80 og 100 millioner, mens de frasolgte aktiviteter og det tyske selskab ventes at levere en driftsindtjening på mellem 10 og 20 millioner mod før mellem 20 og 30 millioner.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik