Teknovation Logo
robot

 
  • Ved det kommende Scandinavian Coating 2019-arrangement i Øksnehallen vil Netværk for Overflader være repræsenteret blandt messens partnere.

13. december 2018, kl. 14:16 

DI-netværk for overflader er nu Scandinavian Coating-partner

Arrangørerne af Scandinavian Coating 2019 meddeler, at DI´s Netværk for Overflader er tilføjet blandt partnerne.


Når der 20. og 21. marts holdes Scandinavian Coating 2019 i Øksnehallen, København, vil arrangørerne også omfatte DI´s Netværk for Overflader under Industrisamarbejdet, meddeler Bra Mässor, der står for den praktiske afvikling, af den 5. udgave af messekonceptet, og den tredje gang, det sker i Øksnehallen.

Bra Mässor arrangerer Scandinavian Coating-eventet i samarbejde med Norsk Pulverlakkteknisk Forening, NPLF, Svensk Pulverlackteknisk Förening, SPF, samt Male- og Anlægsleverandørernes Brancheforening, MAB.

Messearrangørerne har derudover en række partnere, i relation til det tilhørende konferenceprogram, og i den kommende udgave omfatter det så også DI-netværket for Overflade.

Et af indlæggene er således "Livet i en digital tidsalder", som chefkonsulent Mark Fisker, Industrisamarbejdet under DI, holder den 20. marts. Her vil han sætte fortidens handlinger og deres betydning for fremtidens muligheder i fokus.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik