Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt de senest introducerede værkstedsskabe i serien Garant GridLine er flere tilføjelser til det eksisterende program.

13. december 2018, kl. 07:16 

Innovativ værkstedsindretning

Hoffmann Group har inden for værkstedsindretning introduceret flere værkstedsskabe i serien Garant GridLine. En af skabsvarianterne er vareudleveringssystemet Garant Tool24 med en særlig funktion til online-konfiguration af eForm-skumindlæg.


Med de seneste lanceringer i Hoffmann Groups værkstedsindretningsprogram tilbyder firmaet, at produktionsvirksomheder og værksteder kan optimere deres værkstedsindretning i henhold til aspekter som ergonomi, sikkerhed og renhed på arbejdspladsen.

Der findes mange lagerskabe. Men, det er ikke alle, der opfylder kravene til en moderne og ergonomiske værkstedsindretning. Hoffmann Group har derfor designet fløj- og skydedørsskabe i Garant GridLine-konceptet,  og udstyret dem med et fleksibelt kombinerbart indre udstyr samt en indvendig belysning. Således kan medarbejderne også bekvemt og sikkert gribe fat i det ønskede værktøj, hvis skabet står i en mindre belyst hjørne af produktionshallen. Fire fødder tillader nivellering, skabene kan stilles stabilt op på ethvert underlag, fremhæver Hoffmann.

Passende dertil præsenterer Hoffmann Group GridLine-værktøjsskabe. Skabenes skuffer er beregnet til en bæreevne på 75 og 200 kilogram og er kompatibel med Hoffmann Groups inddelingskoncept af bokse, fordybninger og eForm-skumindlæg. Et optionalt hjulsæt og de seneste 2K-skydegreb gør løsningen mobil.

Hoffmann Group viser også hvondan man kan anbringe mere værktøj i værktøjskufferter, uden at måtte give afkald på overskuelighed. Løsningen er eForm-skumindlæg med fræselommer, hvorved værktøj ikke kun er adskilt fra hinanden men til dels også ligger over hinanden. En udvidelse af online-konfiguratoren til eForm-skumindlæg, der gør det muligt.

Den seneste sytemudvidelse i vareudleveringssystemet Garant Tool24, er et udleveringsskab, som har et omklædningsrumskabs orm og er tiltænkt rollen som supplering til det klassiske værktøjsudleveringsskab Garant Tool24 Smartline samt til enkeltudleveringssystemet Garant Tool24 PickOne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik