Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre er det Jens Kjeldsen og Vasileios Salamalikis, begge MetNord JV, samt Allan Pedersen og Søren Eriksen, begge Ib Andresen Industri.

12. december 2018, kl. 08:47 

Fynsk stål til Metroen

Ib Andresen Industri A/S meddeler, at det fynske selskab skal levere nødgangbroer til Metroen i Nordhavnen. Det er innovative konstruktionsændringer og leveringssikkerhed der har realiseret ordren, fremhæves det videre.


Langeskov-baserede Ib Andresen Industri er valgt til levering af løsninger i stål til en stor tonnage af bearbejdet stål til MetNord JV, der er et Joint Venture mellem Züblin og Hochtief, som er totalentreprenør på tunnelprojektet i Nordhavnen.

”Aftalen med MetNord viser igen, at vi er en eftertragtet samarbejdspartner for bygge- og anlægsbranchens store entreprenører – det er vi stolte af,” indleder Sales Manager Søren Eriksen, Ib Andresen Industri.

”Aftalen er resultatet af en dialog, hvor vi sammen med kunden har drøftet ændringer og forbedringsforslag til konstruktionen. Dét sammen med et kundetilpasset setup, hvor vi blandt andet håndterer projektledelse, produktion og logistik, gør os attraktive for MetNord”.

Om samarbejdet udtaler MetNord-projektleder Jens Kjeldsen:

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Ib Andresen Industri. Vi var faktisk overrasket over, at der fandtes en leverandør, som konkurrencemæssigt kunne håndtere ordren på dansk jord. At stålet bearbejdes hos Ib Andresen Industri, er positivt for fleksibiliteten og leveringssikkerheden som alternativ til virksomheder i udlandet med længere leveringstider samt ønske om større leverancer”.

Ud over fleksibilitet og leveringssikkerhed nævner Jens Kjeldsen også dialogen omkring konstruktionen af nødsporsgangbroen:

”Der er en god dialog mellem os. En dialog som startede med, at vi kiggede på optimeringsmuligheder af selve konstruktionen baseret på Langeskov-virksomhedens produktionsapparat – dette resulterede i designændringer”.

Om ændringerne fortæller Arne Kryger, R&D Manager hos Ib Andresen Industri:

”Vi har sammen nedbragt antallet af varenumre til næsten det halve og reduceret antallet af svejsninger på konstruktionen markant, hvilket både gør gennemløbstiden kortere og monteringen on-site hurtigere, og under selve forenklingsarbejdet har vi også haft Design for Manufacturing i fokus, så delene passer ind i vores produktionssetup”. Hvortil projektleder hos Ib Andresen Industri Allan Pedersen tilføjer:

”Optimeringen skaber alt sammen værdi hos MetNord, og gør, at vi kan konkurrere med lavtlønslande”.

”Derudover har vi sammensat et dedikeret team, som kender projektet. Det gør, at MetNord ved, hvem de taler med i det daglige, og de er aldrig i tvivl om, hvorvidt den, de taler med, kender projektet eller ej, for det gør de”. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik