Teknovation Logo
robot

 
  • Christer Bengtsson vil har base i EOS' kontor i Göteborg.

13. november 2018, kl. 08:14 

Christer Bengtsson nordisk EOS-chef

Producenten af 3D-printere EOS har udpeget Christer Bengtsson til Regional Manager i de nordiske og baltiske lande.


Med udpegelsen af Christer Bengtsson til Regional Manager i de nordiske og baltiske lande ønsker den tyske producent af plast- såvel som metal-3D-printere EOS at tage næste skridt i salget i regionen.

Hans mission bliver strategisk at udvikle og lede området med alt fra at implementere EOS' strategi til at skabe øget forståelse for potentialet med industriel 3D-print i de pågældende lande, fremhæves det.

Industriel 3D-print er gået fra prototypeteknologi til at blive en serieproduktionsmetode. Teknologien ændrer væsentligt på den måde, hvormed emner kan blive designet og fremstillet, hvilket muliggør applikationer, der ikke var tænkelige før. Dette har stort potentiale for mange brancher i Norden og Baltikum, konstaterer producenten.

"Jeg ser meget frem til at skulle gøre teknologien mere tilgængelig for markedet og gøre det muligt for virksomheder at opnå det fulde potentiale ved industriel 3D-print," udtaler Christer Bengtsson.

Han har tidligere arbejdet med 3D-printteknologi i flere år og kommer fra AMEXCI AB, der tilbyder ekspertkompetence inden for området. Tidligere har Christer også arbejdet med forretningsudvikling fmed fokus på 3D-print hos Saab Ventures.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik