Teknovation Logo
robot

 
  • "Mange erhvervsskoler er i gang med, eller ønsker at udvikle og tilbyde uddannelsesmoduler til deres studerende netop inden for Industriel 3D-print. Det vil dette kursus kunne understøtte på bedste vis," fremhæver Henning Henningsen.

17. oktober 2018, kl. 07:14 

Uddannelse i 3D-print for undervisere

Teknologisk Institut holder den 24. til 26. oktober og 7. til 9. november over to etaper i Aarhus et seks-dages kursus i 3D-print for undervisere eller uddannelsesplanlæggere inden for fremstillingsmetoder og teknologi.


Som et nyt uddannelsestilbud fra Teknologisk Institut, TI, under det Innovationsfondenstøttede projekt AM-Line (hvor også det nyligt indrettede 3D-metalprintcenter i Aarhus indgår) kan undervisere eller uddannelsesplanlæggere inden for fremstillingsmetoder og teknologi få en grundig indføring i 3D-printverdenen.

Blandt andet bydes kursisterne under de i alt seks dage på undervisning, praktiske øvelser, opgaver og eksterne besøg til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der beskæftiger sig med 3D-Print.

Deltagerne får således en grundig introduktion til alle elementer af produktion med industriel 3D-print, fra design for 3D-print, over produktionsforberedelse, bygning af emner, og efterbearbejdning til kvalitetskontrol, fremhæves det.

"Det her er et fantastisk godt tilbud, i det støtten fra AM Line-projektet gør, at hele kursusforløbet kan tilbydes for kun kr. 5000 plus moms," siger seniorkonsulent ved TI, Henning Henningsen, og fortsætter:

"Et af de mest presserende temaer for den europæiske og danske industri er at få viden om 3D-print ud til eleverne i erhversskolerne. Med dette innitiativ kan elevernes lærere lokalt få opdateret viden med ud til skolerne til rimlige omkostninger."

Forudsætningen for at deltage er faglig og personlig interesse for området Industriel 3D-Print, og hertil vil det være en fordel, men ikke en nødvendig forudsætning, at have erfaring med 3D-CAD og brugen af FDM-printere (eller andre 3D-Print-teknologier), lyder det fra TI.

Se mere om tilmelding her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik