Teknovation Logo
robot

 
  • Fra eksperterne på Teknologisk Institut får deltagerne viden om, hvordan det går at designe til 3D-print, og hvad de skal være opmærksomme på, fremhæver arrangørerne.

9. oktober 2018, kl. 07:32 

MADE-dag om 3D-metalprint

Manufacturing Academy Of Denmark, Made, inviterer til inspirationsdag for fremstilling af 3D-printede produkter 1. november på Teknologisk Institut i Aarhus.


Torsdag den 1. november inviterer Manufacturing Academy Of Denmark, Made, til arrangementet Open Lab for fremstilling af 3D-printede emner 1. november ved Teknologisk Institut' 3D-metalprintcenter i Aarhus.

Ifølge arrangørerne, har 3D-print-teknologien for længst nået over sin hype-fase. Den er i dag et konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle fremstillingsmetoder og rummer stort potentiale også for små og mellemstore virksomheder, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Industriel 3D-print er, fremhæves det, kommet ned i et prisleje, hvor det også er relevant for mindre og mellemstore virksomheder at se på mulighederne for at forbedre nuværende produkter eller udvikle nye komponenter ved hjælp af 3D-print.

Deltagerne kommer på dagen til at se og mærke de 3D-printede emner, som blandt andre Haas-Meincke og Marel har fået produceret med med store gevinster til følge, konstaterer arrangørerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik