Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmanns Garant diamantpolerværktøj byder på tætte, elastiske skumbasisenheder, hvilket er forudsætningen for et absolut ensartet resultat.

Teknovation nr. 14/2018

Miljøvenlig diamantpolering

Hoffmann Group har lanceret en opgraderet serie af Garant-diamantpoleringsværktøjer. De miljøvenlige produkter kombinerer en betydeligt renere overfladebehandling med øget effektivitet, fremhæver Hoffmann.


Diamant er det hårdeste slibemiddel og egnet til alle materialer: Polering af metaller (hærdede metaller, hårdmetal, ædelstål, krom, messing), lak, fiberkompositmaterialer (GFK) og keramik.

Med den aktuelt lancerede generation af Garant-diamantpolerværktøjsløsninger står der nu innovative, miljøvenlige produkter til rådighed til overfladebehandling, som derudover gør produktionsprocessen renere og mere effektiv, fremhæver Hoffmann. 

Den meget tætte, elastiske skumbasisenhed er forudsætningen for et absolut ensartet resultater. Trykket fordeler sig ensartet på slibekornene, derved undgås det, at enkelte korn trænger for dybt ind i overfladen, der skal bearbejdes. Specielt ved opgaver med meget lave ruhedsdybder kan der opnås en homogen overflade uden stort besvær, påpeger Hoffmann videre.

Slibestøv og materialerester kan opfanges takket være den åbne struktur. Dermed forbliver korn-mellemrummene frie, værktøjet er skarpt i længere tid og kan anvendes længere. Samtidig reduceres risikoen for at kradse den polerede overflade med polerresterne.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik