Teknovation Logo
robot

 
  • Aktuelt samarbejder ingeniører hos DNM i Esbjerg eksempelvis med nogle af landets største kommuner om at udarbejde en fælles strategi for at indsamle og genanvende plast. Innovationsnetværket spiller også en central rolle i arbejdet med at begrænse og opsamle plast i havet, som danske kommuner er involveret i gennem den internationale miljø-organisation, KIMO, fremhæves det.

4. oktober 2018, kl. 07:00 

Dansk Materiale Netværk bliver i Esbjerg

Plast Center Danmark, der driver Dansk Materiale Netværk, DMN, i Esbjerg, har netop fået forlænget bevillingen til innovationsnetværket med yderligere to år.


I konkurrence med 22 ansøgninger til Styrelsen for Institutioner & Uddannelsesstøtte har innovationsnetværket Dansk Materiale Netværk, DMN, fået bevilget 12 millioner kroner til at sikre det forsatte arbejde i årene 2019 og 2020, annoncerer DNM.

I tilsagnet har styrelsen lagt vægt på, at DMN bidrager til national sammenhæng, og at det understøtter Danmarks forsknings- og erhvervsmæssige styrker, fremhæves det. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


“Vi er meget tilfredse med, at vi kan fortsætte det tætte samarbejde med virksomheder, andre videncentre og offentlige myndigheder om at skabe vækst i hele det danske samfund ved at anvende plast, aluminium, stål og andre materialer på nye, intelligente måder,” siger netværksdirektør i Dansk Materiale Netværk, Dorte Walzl Bælum og fortsætter:

“Ud fra et lokalt synspunkt glæder det mig ligeledes, at vi er i stand til at fastholde et sekretariat med i fremtiden forhåbentlig syv til otte ingeniører i Esbjerg. Det har ikke skortet på forslag om at sammenlægge DMN med institutioner andre steder i landet.”

DMN udgør, ifølge netværksdirektøren, hovedparten af aktiviteten i Plast Center Danmark og blev i 2017 tildelt Europa-Kommissionens guldklyngecertikat med den højeste score nogensinde for en ny guldklynge. Den nye status har åbnet for nye samarbejdsmuligheder og deltagelse i internationale projekter, fremhæver DMN.

“At vi er guldklynge manifesterer, at vi forvalter de statslige midler professionelt, og at vi målt på 31 parametre scorer højt i vores måde at arbejde på. Vores projektstyringssystem fungerer effektivt, og det tætte samarbejde med erhvervslivet og det øvrige videnmiljø opnår aner-kendelse. Jeg synes, vi har grund til at være stolte af de resultater, vi har opnået i den første fireårige bevillingsperiode,” konstaterer Dorte Walzl Bælum. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik