Teknovation Logo
robot

 
  • Exairs seneste 2,5 og 3 tommer Heavy Duty Line Vacs kan transportere selv store mængder materiale gennem almindelig slange eller rør, fremhæver AVS Danmark.

Teknovation nr. 12/2018

Effektiv Heavy Duty-transportør

AVS Danmark ApS slår aktuelt et slag for Exairs seneste 2,5 og 3 tommer Heavy Duty Line Vacs, som er kraftfulde inline-transportører, der kan transportere selv store mængder materiale gennem almindelig slange eller rør.


Med Exairs Heavy Duty Line Vac kan den danske forhandler, AVS Danmark, Hedehusene, nu levere løsninger konstrueret til robuste industrielle applikationer, med en hærdet legeringskonstruktion, der forhindrer for tidligt slid ved transport af ru, hårde eller tunge materialer.

De aktuelt lancerede enheder har store halsdiametre, der gør det muligt at transportere større dele og store mængder materiale over lange afstande. Transporthastigheden er typisk dobbelt så høj som almindelige luftdrevne transportører.

Line Vac-transportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden.

Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk-materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’s krav til tryk. Den fås i syv størrelser op til 3 tommer (76 millimeter), der passer til standard slange- og rørdiametre. Gevindmodellerne fås også i aluminium, 303SS og 316SSi ni størrelser.

I programmet indgår også Line Vac, der leveres også med glatte ender for montage med slanger, Heavy Duty-modellen, som giver slidstyrke samtidig med, at der produceres maksimal effekt til materialer med meget bulk, samt endeligt Sanitary Flange Line Vac, der er egnet, når der kræves en sikker rørforbindelse, hvor Line Vac ofte skal fjernes for rengøring. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik