Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuell ordre til ECE er til den globale kundes franske site, hvortil man har bestilt 23 Special Units.

24. august 2018, kl. 11:41 

ECE sikrer sig fransk kæmpeprojekt

Ingeniørafdeligen i ECM Industries, ESE, har tiltrukket en stor ordre, omfattende produktion og montering for et beløb i omegnen af fem millioner kroner fra en global-orienteret fransk virksomhed.


ECM Industries A/S i Øster Starup ved Egtved meddeler, at det er lykkedes for ingeniørafdelingen ECE, at tiltrække endnu en storordre hjem, der omfatter produktion og opmontering af avanceret udstyr for ikke mindre end trekvart million euro - eller i omegnen af fem millioner kroner.

Denne gang er det en stor global virksomhed indenfor kompositelementer, der trækker på virksomhedens kompetencer. Ordren er til deres franske site, og de har bestilt ikke mindre end 23 Special Units, oplyser ECM.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ønsket til de særlige Special Units har været høj effektivitet med en stor grad af indbygget kvalitetsstyring og datalogning i setuppet. Et område, der de seneste år har fået et stort potentiale, understreger ECM.

Virksomheden har sammen med kunden indgået en aftale om at producere og teste anlæggene så de er fuldt funktionsdygtige, når de som Plug-&-Play-løsninger ankommer til kundens produktionsfaciliteter.

ECM Industries råder over alle bearbejdningsmulighederne til fremstillingen inhouse, hvilket har gjort at virksomheden også kan producere og teste hurtigt, og det har også været medvirkende til at EC Engineering, ECE, sikrede ordren.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik