Teknovation Logo
robot

 
  • Würth Danmark har modtaget designprisen Red Dot Award i kategorien ”Product Design” for deres seneste bitholdere.

14. august 2018, kl. 10:43 

Innovative Würth-bitholdere

Würth Danmark A/S har udviklet to bitholdere, som er skræddersyet efter kundeønsker, og derfor gør arbejdet nemmere, hurtigere og enklere. Det har udløst en Red Dot Award-designpris. 


Kundens behov og innovativ tankegang mødes i to nye bitholdere, som Würth Danmark har udviklet, og som netop er blevet hædret med Red Dot Awards.

Begge bitholdere er skabt i tæt dialog med kunderne. ’Bitholder med 360 grader rotation’ er markedets kraftigste vinkelbitholder. Den kan låses i enhver position og roterer samme vej som værktøjet. ’Bitholder med Microlock’ kombinerer markedets kraftigste magnet med markedets mindste diameter på låsemekanismen. Den har roterfrit greb og fås i en længde på helt op til 1.000 millimeter.

De to innovative designs har udløst to Red Dot Awards som anerkendelse af høj kvalitet og god funktionalitet – og det vækker naturligvis stor glæde og stolthed i Würth Danmarks produktudviklingsafdeling:

”Red Dot Awards er industridesignets svar på Hollywoods Oscar-uddeling, så for en produktudvikler kan det ikke blive meget større,” siger Product Manager Jan Mathiesen, Würth Danmark, der er idemand og designer bag de to vindende bitholdere.

Würth Danmark har siden 2013 produceret sine egne bitholdere til det danske marked, og flere af dem har vist sig som solide salgssucceser – ikke bare i Danmark, men globalt, hvor de indgår i 75.000 Würth-medarbejderes sortiment.

”Det betyder meget for de danske kunder, at vi selv udvikler produkter med afsæt i kundens hverdag. Vi tager altid de håndbyggede prototyper ud til grundig test i brug ved kunderne for at se, hvordan de er at arbejde med. Det giver kunden de bedste løsninger og den kvalitet og funktionalitet, der bringer værdi,” siger Jan Mathiesen:

”Det er den tætte relation med vores kunder, som gør det muligt for os at indfri vores vision at frigøre ressourcer og tilføre kompetencer,” siger han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik