Teknovation Logo
robot

 
  • Lars Kristensen (billedet t.v.), der er Senior Vice President ved Bladt Industries, glæder sig over den indgåede Joint Venture-aftale med Century Wind Power.

9. august 2018, kl. 10:16 

Bladt ind i taiwanesisk offshore-vindindustri

Taiwanesiske Century Wind Power og danske Bladt Industries har underskrevet en Joint Venture-aftale, med ønsket om at blive en del af den kommende taiwanske offshore-vindindustri på fremstilling af offshore-fundamenter.


Joint venture-selskabet ”Century Bladt Foundation Co., Ltd.” vil bidrage til markedet med en moden europæisk fabrikationsteknologi kombineret med en lokal og yderst erfaren stålfabrikatør, fremhæver Bladt Industries, på virksomhedens hjemmeside.

Den aktuelle aftale stemmer overens med den taiwanske regerings mission, som har bevilliget 5,5 Gigwatt offshore-vindmølleparkprojekter, og derved har sendt et klart signal om, at offshore-vindenergi vil spille en vigtig rolle i den taiwanske energiforsyning i den nærmeste fremtid, påpeges det videre.

Century Group er den lokale del af Joint Venture-selskabet med mere end 30 års erfaring inden for stålkonstruktion, og Bladt Industries er den erfarne og førende partner inden for offshore vindfundamenter med mere end 1.500 offshore-vindfundamenter på CV’et.

”Denne aftale er en vigtig milepæl for Bladt Industries, Century Wind Power og det kommende taiwanske offshore-vindmarked,” siger Bladts Senior Vice President Lars Kristensen, og fortsætter:

”Vi har arbejdet på denne aftale i det seneste år, og vi er overbeviste om, at vi med denne opsætning vil kunne levere avancerede kvalitetskonstruktioner til markedet”.

”Century Bladt Foundation Co., Ltd.-aftalen er et meget vigtigt skridt for Bladt Industries’ strategi om at udvide virksomheden til Asien; et af de nye vækstområder for offshore vind,” supplererer Bladt-CEO Klaus Steen Mortensen.

Underskrivelsen af Joint Venture-selskabet fandt sted i festlighed med prominente gæster fra den taiwanske regering, Ørsted, CIP og flere andre vigtige partnere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media