Teknovation Logo
robot

 
  • I alt vil der på dagen være otte oplæg, med mulighed for at vælge præsentationer om eftermiddagen, fremhæver arrangørerne. arbejdet for at standardisere korrosionsbeskyttelsestiltag i forbindelse med fremstillingen af Offshore-vindmøller.

9. august 2018, kl. 13:56 

Fast Track-event samler landets overfladefagfolk

Parterne bag det af Innovationsfonden støttede Fast Track-projekt, der har til formål at rådgive industrien inden for overfladeproblematikker, holder 4. september årets store netværksdag, med oplæg fra industrien, universiteter og GTS-institutter. Blandt andet vil Terma fortælle om resultater fra benyttede innovationsmetoder.


Det af Innovationsfonden støttede samfundspartnerskab-projekt FastTrack, der blev søsat forrige år med 35 millioner kroner i støtte, og helt basalt er et netværk, hvor medlemmerne hjælper hinanden, når en maskine går i stykker i produktionen, eller der er behov for helt nye materialeteknologiske løsninger, holder 4. september årets store netværksdag.

Ved arrangementet, der netop har fået det endelige program på plads, byder på deltagere og oplægsholdere på tværs af industrien, universiteter og GTS-institutter. I år der desuden deltagelse af repræsentanter fra det finske VTT Technical Research Centre, der i 2016 indgik en strategisk samarbejdsaftale med Teknologisk Institut om test og validering samt udvikling af nye og slidstærke overfladebelægninger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Arrangementets to første oplæg vil således udføres af Solution Sales Lead, Tuomas Pinomaa, og Senior Scientist, Tomi Suhonen, begge fra VTT.

Sidstnævnte vil eksempel fortælle om Process-Structure-Properties-Performance, PSPP, paradigmet, der er på vej til at blive en hjørnsten inden for computerbaseret materialudvikling, ICME. I den forbindelse præsenteres et casestudie med resultater fra implementeringen af et egenudviklet Multiscale Materials Modeling Toolset til design af forskellige materialløsninger målrette en række specifikke industrielle applikationer.

Fra Force Technology giver Teamleader, Trine Nybo Lomholt, et indblik i arbejdet for at standardisere korrosionsbeskyttelsestiltag i forbindelse med fremstillingen af Offshore-vindmøller.

Herefter går Steen Lauridsen fra Terma A/S på scenen og fortæller om, hvordan Fast Track-netværk har hjulpet Terma med at modne ideer og forbedre udviklingsmodeller meget hurtigere, end virksomheden selv ville kunne uden netværket.

På dagen er der også en række andre oplæg herunder en præsentation fra leder af Teknologsk Instituts Tribologicenter, Lars Pleth Nielsen, om bogen An introduction to Applied Surface Technology, som han har skrevet sammen med DTU-professor, Per Møller.

Arrangementet afsluttes med snacks og networking, fremhæver arrangørene.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik