Teknovation Logo
robot

 
  • “Indtil videre har vi valgt at standardisere brugen af CrN-SD-belægningen, der fuldt ud har bevist sin værdi i vores produktionsværktøjer, og vi tager også CrN-SD-belægningen med i konstruktionsprocessen, når vi fremover designer og bestiller formværktøjer," udtaler Head of the Technology And Development Department hos POLFA-Lublin, Pawel Lizinkiewicz.

8. august 2018, kl. 13:59 

Forbedret sprøjtestøbning med optimeret PVD-belægning

Teknologisk Instituts Tribologicenter har bidraget til væsentlige forbedringer af en sprøjtestøbeproces hos firmaet POLFA-Lublin. 


Med en specialudviklet PVD-belægning, CrN-SD, fra Teknologisk Instituts Tribologicenter er det, ifølge den Aarhus-baserede afdeling af GTS-instituttet, lykkedes den polske producent af medikoudstyr POLFA-Lublin at øge produktiviteten i en af virksomhedens sprøjtestøbeprocesser med 60 procent og samtidig reducere spild med mere end fem procent.

Nærmere bestemt blev der foretaget en overfladebehandling af værktøjets kerner med den skræddersyede belægning, hvilket eliminerede vedvarende afformingsproblemer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette har hidtil kun kunne afhjælpes ved maskinstop og manuel udtagning af emner, der efterfølgende måtte kasseres, fremhæves det.

Endelig er cyklustiden med tilføjelsen af CrN-SD-belægningen på kernerne i formværktøjet reduceret med mere end 40 procent, konstaterer Tribologicentret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik