Teknovation Logo
robot

 
  • ECM Industries´ Steven Jensen har afsluttet sin uddannelse som produktionsteknolog med et flot 12-tal.

29. juni 2018, kl. 14:02 

Flot 12-tal til produktionsteknolog

Steven Jensen fra ECM Industries A/S og VIA University College i Horsens afsluttet sin uddannelse som produktionsteknolog. Steven Jensen har fulgt med i en meget hektisk hverdag, hvor tingene går stærkt.


Steven Jensen har hos ECM Industries taget del fra første dag, hvor opgaven var at deltage i produktionen, i bearbejdningsafdelingen, hvor han ellers ikke havde den store forudsætning for at kende til teknikker og processer. Efter introduktion inden han skulle deltage i praktikken som tekniker på kontoret.

Herefter har han konstrueret en flytbar barriere så firmaets håndteringsrobot, så denne kunne arbejde ved forskellige maskiner med sikkerhedskontrolleret område.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Steven Jensen har siden stået for en del mindre Ad Hoc-opgaver, herunder rentegning, udfoldning, produktionsforberedelse og bistand til produktionen på eksisterende tegninger.

En kunde kom med ønske om at udvikle en maskine til knusning af oliefiltre. Virksomheden har ladet Steven Jensen stå for opgaven helt fra første kundemøde til færdig præsentation og kalkulation. Der har der fra start været et krav om Cost-optimering i processen, hvor Steven Jensen er blevet vist moderne produktionsprincipper. Principper som han hurtigt har adopteret og har kunnet arbejde videre med. Han har ligeledes været ansvarlig for alle indledende møder med kunden, var med til Brainstorming, idé-generering, konstruktion og forberedelse til CE-mærkning samt den endelige fremlæggelse ved kunden, roser ECM Industries.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik