Teknovation Logo
robot

 
  • Axaltas Joe McDougall (t.v.), der er President of Global Refinish & EMEA, præsenteres for det særlige jubilætsspektrofotometer af President Frank Wagner, BYK Gardner (t.h.).

21. juni 2018, kl. 16:43 

Spektrofotometer nummer 50.000

Axalta meddeler, at man netop har solgt spektrofotometer nummer 50.000. 


Hurtigere, mindre og mere præcis enhed, der forbindes trådløst til farvegengivelsessystemet og øger værkstedets produktivitet

Axalta (har, siden lanceringen af den første generation af håndholdte enheder til lakindustrien i 2005 solgt sit spektrofotometer nummer 50.000 i verden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


BYK-Gardner har i den anledning skabt en særlig udgave af spektrofotometeret, malet i StarLite, Axaltas ’Automotive Color of the Year’ i 2018. 

Den første særlige udgave af enheden blev overrakt til Joe McDougall, AxaltasPresident of Global Refinish & EMEA, af BYK-Gardners direktør Frank Wagner, under det globale topmøde i forbindelse med IBIS 2018 i München.

"Salget af spektrofotometer nr. 50.000 i verden understreger den betydning, som autolakerere tillægger præcis og hurtig farvematching," nævnte McDougall.

"Den lille, men teknologifyldte enhed viser vores engagement i at levere innovativ farvetilpasset teknologi til vores kunder. Disse enheder og deres patenterede teknologi er designet til at opnå det perfekte og præcise farvematch, - effektivt og pålideligt hver dag i værkstedet. Når de bruges i forbindelse med vores farvesoftware, understøtter de for alvor vores engagement over for kunderne med hensyn til skiftet fra traditionel farvegengivelse til en fuldt digital farvestyringsproces. "

Siden 2005 har Axalta samarbejdet med BYK-Gardner om at udvikle og producere den seneste generation af spektrofotometre I 2011 var Axalta den første til at tilbyde enheden til værksteder, så de kunne måle både farve og glimmer. I dag er enhederne mindre og smartere og tilbyder yderligere funktioner, som for eksempel wifi, berøringsskærm og smart holder. 

I EMEA fås spektrofotometrene hos Axaltas tre førsteklasses, globale lakmærker. Enhederne er mærket ChromaVision Pro Mini fra Cromax®, Color Dialog Phoenix fra Spies Hecker og Genius iQ fra Standox.Mærkernes software til farvestyring - ChromaWeb, Phoenix og StandowiniQ - tilbyder tusindvis af formler fra de globale bilproducenter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik