Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre er det en glad Junget-slibetekniker Kenneth Pedersen og teknisk chef Ole G. Nielsen, ligeledes fra Junget, flankeret af Hans Jakobsen fra M-Tech, som forhandler Walter-maskinerne i Danmark.

8. juni 2018, kl. 15:33 

Endnu en CNC-maskine til Junget

Junget har valgt at udvide firmaets produktionskapacitet med endnu en Walter CNC-slibemaskine.


Positive tendenser får nu Junget til at udvide sin produktionskapacitet med endnu en Walter CNC-slibemaskine.

"Vi har igennem længere tid oplevet en øget efterspørgsel efter specialværktøj. Det sker samtidigt med, at flere kunder har fået øjnene op for de mange genopslibningsmuligheder, som vi tilbyder, og de besparelser, de kan opnå ved i højere grad at genopslibe værktøjer. Fortsætter de positive tendenser vil vi med vores nuværende setup ikke kunne følge med, så derfor vælger vi nu at investere i endnu en CNC-maskine til vores produktion," fortæller teknisk chef Ole G. Nielsen fra Junget. 

Maskinen bliver leveret i efteråret 2018 og vil fremover blive brugt til fremstilling af specialværktøj som fræsere og trinbor samt genopslibning af alle former for skafteværktøj (HM og HSS). Junget har valgt at investere i en Walter, da vi vurderer, at det er den bedste maskine på markedet:

"Vi forhandler selv kvalitetsmaskiner til vore kunder i træ-, aluminium- og plastindustrierne og ved, at en maskines holdbarhed og præcision er altgørende for en effektiv produktion - en viden, som vi naturligvis også tager med i vores egne overvejelser, når vi selv skal indkøbe maskiner," fatstslår Ole G. Nielsen.

Slibetekniker Kenneth Pedersen har været med i udvælgelsen af maskinen, og han glæder sig til, at den bliver leveret. Han ser især frem til at komme i gang med at bruge de mange opdaterede features, som maskinen indeholder. Fremover vil han kunne lave langt de fleste værktøjsløsninger i én opspænding, og den indbyggede automation gør det muligt at lave en assorteret opstilling med optil 150 forskellige værktøjsløsninger. 

"Dermed øges vores fleksibilitet, og vi får nogle nye optimeringsmuligheder, som vil komme vores kunder til gode," fortæller en glad slibetekniker.

Jungets egen produktion og sliberi er lokaliseret i Hinnerup ved Aarhus. Junget beskæftiger i dag omtrent 75 medarbejdere, og fremstiller og genopsliber værktøj til bearbejdning i træ, aluminium, metal såvel som plast.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik