Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Bo Ulsøe fra Blunico modtager her Arbejdsgivernes Erhvervspris.

4. juni 2018, kl. 10:01 

Blunico hædret med erhvervspris

Industrivirksomheden Blunico A/S ved Horsens har modtaget Arbejdsgivernes Erhvervspris.


Blunico A/S er en virksomhed med mere end 50 ansatte, der har eksisteret siden 1975, hvor Lis og Poul Ulsøe stiftede den under navnet B. Rustfrit Stål. I dag er det sønnen Bo Ulsøe, der er direktør. En person der er kendt på egnen som en driftig erhvervsmand, men også som én, der tager et socialt ansvar og giver folk på kanten af samfundet en chance i sin virksomhed. I den forbindelse modtog han CSR-prisen af Horsens Kommune.

Bo Ulsøe er også kendt for at gå aktivt ind debatten om erhvervsskoler og var her én af de afgørende kræfter i arbejdet for at få erhvervsskolen med i et nyt campusmiljø i centrum af byen i stedet for uden for byen. Virksomheden har også et tæt samarbejde med folkeskolen, hvor de gerne tager imod skoleklasser, der har brug for at se, hvad der foregår i en moderne industrivirksomhed.

Bo Ulsøe er dog mest kendt for at drive en succesfuld industrivirksomhed. Af de mere prestigefulde projekter har de lavet vakuumkamrene til partikelacceleratoren på CERN-instituttet i Schweitz. De fik også lov til at lave frontpanelet til de første 10.000 eksemplarer af et Bang & Olufsen-fjernsyn. Herudover tæller virksomhedens erfaring også underleverandørarbejde for fødevare-, medicinal og vindmølleindustrien.

"Blunico er en særdeles innovativ virksomhed. Herudover er Bo Ulsøe en mand, der virkelig engagerer sig i erhvervspolitik og helt konkret forsøger, at modvirke den politiske dagsorden til fordel for industriproduktion i Danmark," siger Arbejdsgivernes direktør Mads Graves.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik