Teknovation Logo
robot

 
  • Protech startede tilbage i 1993, og fejrer således 25 års-jubilæum i år.

25. maj 2018, kl. 07:01 

25 års-jubilæum hos Protech

Protech har igennem de sidste 25 år vokset sig stor, og betegner i dag sig selv som den største forhandler af professionelle 3D-printere i Norden, med mere end 1.500 leverede maskiner, heriblandt en pæn stor andel i Danmark.


Stratasys har været omdrejningspunktet næsten fra start hos Protech AB, som hurtigt også etablerede sig med salg i Danmark, og nøgleordene har hele tiden været; service og support, knowhow og sikre leverancer af forbrugsvarer, fremhæver stifterne, Anders Brask og Evald Ottosson, som fortsat er virksomhedens indehavere.

Som lille kuriositet kan nævnes at Protech tilbage i 1995 var verdens største Stratasys-forhandler med dengang fem solgte maskiner på ét år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I dag er det årlige salg langt højere, men virksomheden er ikke længere i nærheden af at være verdens største forhandler.

Flere af kunderne fra midt-halvfemserne er fortsat blandt virksomhedens kunder, og Protech er vokset til mere end 35 medarbejdere, og paletten består i dag, ud over af Stratasys også af MakerBot og Desktop Metal 3D-printere såvel som Cad-/Cam-software fra Autodesk og Missler.

Det er fortsat målet at være den førende leverandør af AM-udstyr i Norden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik